torstai 15. marraskuuta 2012

Today isn't just another day

...today I'll create something beautiful!




Löysin tämän mietelauseen netistä ja piti tulostaa itselle tauluksi. Muistutuksena.
Joka päivä voi tehdä jotain ihmeellistä. :)




No en tiedä, onko tämä niin ihmeellistä, mutta tein käyntikortteja, pieniä ja suloisia:






Näitä tulee jakoon Kokkolan HIMMELi pop up -myymälään. Ja koruja myyntiin! Olen tehnyt pisaran mallisia koruja kolmea eri kokoa, pitkiä ja moniosaisia korviksia sekä rannekoruja. Huomenna vien kaikki korut Kokkolaan ja lauantaina 24. marraskuuta on myymälän avajaiset. Ihan mieletön fiilis! :) Vielä vähän aikaa sitten en itsekään tiennyt koko koruista mitään, sitten ne putkahtivat tajuntaan ja kohta ovat kaikkien saatavilla! Wau... :) Tai no, ainakin kokkolalaisten ;) Ellei kohta Kalajoelta suhaa pari autolastillista kohti Kokkolaa. Äitiii.....?

Tässä linkki HIMMELin Facebook-sivuille: http://www.facebook.com/himmelipopup?fref=ts


"HIMMELi: Nostetta design- ja kädentaitotuotteiden myyntiin!

HIMMELi on Kokkolan ydinkeskustan Kauppakeskus Chydeniaan 24.11.2012 avattava joulunajan pop up –myymälä. HIMMELin tuotevalikoima koostuu laadukkaista design- ja kädentaitotuotteista. Yritykset ja Kokkolanseudun Kehitys tekevät tiivistä yhteistyötä HIMMELin onnistumiseksi. HIMMELin työtiimiin kuuluvat PaaPii Designin Anniina Isokangas, Makkonen Designin Päivi Makkonen, Innostavan Mervi Reini ja Kokkolanseudun Kehitys Oystä Marjo Lindholm sekä Mia Gustafsson. Tiimi tekee yhteistyötä myös City Kokkolan Kari Moilasen kanssa.
Aukioloajat
ma - pe:10:00 - 20:00
la:10:00 - 18:00
su:12:00 - 16:00   "

1 kommentti:

  1. Aivan ihania koruja! Kävin facebookin puolella kurkkaamassa, kun sinne olit jo ehtinyt laittaa enemmän kuvia käsikorusta ja korvakoruista. Voiko noita koruja tilata suoraa sinulta? minkä hintaisia ne ovat? Ja mistä materiaalista esim. se rannekoru on tehty? En tiedä tarkkaa, mitä haluat täällä jakaa ja mitä et, mutta olisi mielenkiintoista kuulla korujen valmistusprosessista. :)

    Jatka samaan malliin.

    VastaaPoista