keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Rio ohoi - Vuoden ensimmäiset korut


















Hyvää alkanutta vuotta!!

Joulu ja alkanut vuosi on mennyt perheen kanssa, syödessä, rötvätessä ja vähän sairastellessakin. Tänään pääsin viimein tekemään vähän koruja. Tuntui piristävältä.

Himmelin myynti on ohitse ja siellä meni koruja ihan mukavasti! Hauska ajatella, että aika monella ihmisellä on nyt minun tekemäni korut :) Mitähän he niistä pitävät.... :) Korviksia meni useaa eri mallia, rannekoruja ja kaulakoruja. Aivan huippua!

Viimeisessä kuvassa näkyy hyvin uusin korttimalli. Enköhän ehdi sitäkin muuttaa vielä useaan otteeseen :)

17.-20. tammikuuta järjestetään Matkamessut Helsingin messukeskuksessa ja sinne tulee korujani myyntiin. Ajattelin tehdä sinne kaikkea jännää! Olen itse ollut töissä noilla messuilla monta monta kertaa ja joka vuosi siellä jaksaa kiertää ja ihmetellä, mitä kaikkea löytyykään. Kotimaan ja ulkomaan kohteet ovat hyvin edustettuina :) Kannattaa käydä väijymässä esim. hyviä lomatarjouksia! Ja meitsin koruja tietenkin ;)

Tsekkaa näytteilleasettajien videotervehdyksiä: MATKAMESSUT 2013
Brasilian video näytti aika houkuttelevalta... Aurinkoa, kuumaa hiekkaa, kirkas meri.... Aaa! Rio ohoi!

2 kommenttia:

  1. Heips! Ostin Himmelistä korvakorusi ja kovasti tykkään! Ihanan ilmavat ja kevyet- kuitenkin näyttävät. Kotiin Kalajoelle ajellessani huomasin, että olin ostanut läheltä :-)

    VastaaPoista
  2. Moi!
    Osuin viimeinkin näille sivuille kiinostuneena koruistasi. Emme ehtineet silloin lauantaina sinne Himmeliin.
    Todella mielenkiintoisen näköisiä koruja. Kiinostaa noi rannekorut ja korvikset.

    VastaaPoista