maanantai 26. elokuuta 2013

Rytmikorjaamo Designsunnuntai

Seinäjoella järjestetään 6.10.2013 Rytmikorjaamo Designsunnuntai myyntitori. Sinne piti hakea ja jokainen yritys on erikseen valittu. Miira on messissä! :) 

En täällä kirjoittanutkaan, kun hain keväällä Helsingin Kaapelitehtaalla järjestettyyn Kierrätystehdas-tapahtumaan. Pettymys oli yllättävän kova, kun Miira ei ollut valittujen joukossa. Toisaalta ymmärrän, että varsinkin ekokoruja nykyään jo on tarjolla aika paljon ja alkuvuodesta haun tapahtuessa, Miiran toiminta oli vielä varsin pientä. No toisaalta onhan se vieläkin, mutta voi ristus, että ainakin omassa pääkopassa on isoja suunnitelmia! :D Siitä lisää taas myöhemmin. Siksikin tuntuu niin hyvältä, kun Miira valittiin Seinäjoen tapahtumaan! :) 

Näin Rytmikorjaamon järjestäjät kommentoivat tapahtumaa: 

"Kolmas Rytmikorjaamo Designsunnuntain myyntitori esittelee jälleen laadukkaan ja monipuolisen valikoiman design- ja taidetuotteita. Joitakin vakikävijöitä, mutta runsaasti myös uusia tekijöitä, hienoa!"  

Myyntitori-valikon alta löytyy myös kuva ja kuvaus Miirasta. :) Wipii!! Lissää tietoja täältä: http://www.designsunnuntai.fi/ 









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti